O mně

Vítám Vás na blogu OP Prádla,

jmenuji se Klára a jsem milovnice spodního prádla. Možná více než by se slušelo přiznat, ale rozhodně dost na to, abych se spodním prádlem spojila svůj osobní i profesní život. Jsem brafitterka, což znamená, že pomáhám ženám vybrat opravdu padnoucí podprsenku.

Možná Vás nikdy nenapadlo, že by na tom mělo být něco složitého, ale pokud se začnete zajímat více o brafittng, zjistíte, že vybrat správnou velikost podprsenky je věda. A dost možná zjistíte, že byste měla nosit velikost, která by Vás ani ve snu nenapadla. Já osobně přešla ze 75B na 65D. A víte, co je na tom největší paradox? Nejde o naprosto rozdílné velikosti, košíčky jsou stejně veliké, změnil se pouze obvod.

Ano, přesně to Vám tvrdím, košíčky B i D jsou stejně veliké. Nechápete? Nevěříte?

Já vím, zní to šíleně. A víte proč? Protože Vám nikdy nikde nikdo neřekl, že by tahle možnost existovala. Podprsenky nosíme většinu života, ale bez jakéhokoliv naučení, jak to číslování vlastně funguje. A přitom je to složitější, než by se mohlo na první pohled zdát. Proto stále více žen vyhledává specializované prodejny a nechává si poradit od brafitterek.

Tento blog vznikl, aby Vám poodhalil spletitou cestu číslování a pomohl rozeznat opravdu padnoucí prádlo. Takže si nalijte něco dobrého k pití, pohodlně se usaďte a můžeme jít na to. Na co se můžete těšit?

  • Chtěla bych zbořit mýty, které si myslíte o podprsenkách i vlastním těle
  • Ráda bych Vám napsala pár věcí ohledně udržitelnosti prádlového šatníku.
  • Představím Vám české značky a novinky od nás i ze světa.
  • A snad zde najdete inspiraci pro Váš život i styl.

Doufám, že se Vám budou články líbit a budu moc ráda za Vaše návrhy nebo zpětnou vazbu.

Hlavně nezapomeňte…

Milujte své prádlo. Milujte svou ženskost. Milujte sebe sama.

S láskou v srdci

Klára z OP Prádla.